Disse kunder har vi hjulpet

S360 er en særdeles kompetent SEO/SEM partner. Deres konstante fokus på optimering i alle relevante ledd har betydd at vi har hevet baren vesentlig mht. Det resultat vi både får på SEO og SEM innvesteringer. De har en positiv og pragmatisk tilgang til tingene og det er derfor en fornøyelse å arbeide sammen med s360, uansett hvem i organisasjonene man snakker med.

Lisbet Romstad Online Markedsføringsprosjektleder

Det kan være vanskelig å finne et byrå som både kan koble teknisk innsikt i online annonsering med forretningsforståelse. For oss er det viktigst at vår markedsførings tilgang kan spores direkte tilbake til bunnlinjen og at vi får det optimale ut av alle de plattformene som er til rådighet. S360 har vært særdeles dyktige til å skalere innsatsen på Facebook og Google til stor gevinst for forretningen vår.

Michael Friis CMO

S360 leverer en høy faglighet i arbeidet med FTF-A’s innsats online. Herutover har vi i samarbeidet konstant hatt et fokus på utvikling av innsatsen. Denne dynamikk er avgjørende for å ha suksess i arbeidet med online medier og s360s tilgang til dette er den avgjørende årsaken til at vi har valgt nettopp s360 som leverandør.

Kim Hagen Salgs- og markedsføringssjef

Få et uforpliktende oppkall i dag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.